De continuïteit van uw bedrijf is van groot belang, uw medewerkers moeten ongestoord kunnen blijven werken. Schaareman-it is gespecialiseerd in ICT oplossingen voor bedrijven, wij begrijpen als geen ander wat de specifieke wensen en problemen zijn van kleine tot middelgrote bedrijven. U kunt bij ons terecht voor uw gehele kantoor automatisering omgeving, hieronder valt het netwerk beheer, het systeem beheer en het werkplekbeheer. Het voordeel van uw automatisering aan Schaareman-it uitbesteden is dat u één loket heeft voor al uw ICT vraagstukken.

man laptop3Schaareman-it is een professionele en slagvaardige organisatie van ICT specialisten. Met onze pragmatische en doeltreffende aanpak zijn wij in staat om zowel kleinschalige als middelgrote projecten van uiteenlopende aard aantoonbaar succesvol te volbrengen. Wij bieden een breed scala diensten en producten met betrekking tot uw kantoorautomatisering.

Schaareman–it bestaat uit de volgende onderdelen:

- Zakelijke dienstverlening
- Managed Service Provider
- Projecten
- Detachering

Wilt U meer informatie over een bepaald onderdeel dan kunt U een informatiepakket aanvragen.

Zakelijke dienstverlening

Wij zijn als ICT specialisten de juiste partij voor het ontwerpen, aanleggen en beheren van uw ICT omgeving. Dit loopt uiteen van het ontwerpen en beheren van nieuwe netwerk infrastructuur, support op het moment dat er problemen zijn, serviceovereenkomsten, tot volledige outsourcing van uw ICT omgeving.

Wij kunnen zelfs samen met door ons geselecteerde partners zorgen voor een complete kantoor infrastructuur. Of het nu gaat om systeembeheer, netwerkbeheer of beveiliging of de elektrische installaties, telefonie, bekabeling of alarmsystemen wij kunnen alles voor u verzorgen.

Managed Service Provider (MSP)

Dit onderdeel houdt zich bezig met het leveren van managed services. Managed services betekent dat u een dienst bij ons afneemt voor een vast bedrag per maand. Het voordeel hiervan is dat wij u alle zorgen uit handen nemen en u nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan. U kunt bij managed services denken aan managed firewall services, managed Anti spam en Anti virus services en managed backup services.

Projecten

Dit onderdeel houdt zich bezig met projecten. Dit kan bijvoorbeeld het ondersteunen en adviseren bij ICT vraagstukken zijn, het migreren van systemen, het verhuizen/verplaatsen van bedrijfsomgevingen, tot het implementeren van een nieuwe firewall omgeving.

Detachering

Dit onderdeel levert gespecialiseerd ICT personeel op tijdelijke basis, maar eventueel is het ook mogelijk om na een afgesproken periode de ICT specialist in dienst van de client over te laten gaan. Dit zijn voornamelijk specialisten op het gebied van netwerk en systeembeheer, maar door ons uitgebreide netwerk kunnen we specialisten in alle disciplines leveren.